Jylland: 📞 20 47 46 96  📧 info@pianohuset.dk  Fyn/Sjælland: 📞 31 62 54 63 – 📧 frederik@dengodestemning.dk  Færøerne: 📞 555050

RENOVERING

Hos Frankfurths får du mulighed for at vælge hvor omfattende en renovering du ønsker.
Læs mere om hvad renovering kunne omfatte herunder.

LILLE RENOVERING

Er dit instrument ikke helt udslidt, er en lille reparation måske alt hvad der skal til, for at det kan holde mange år endnu. En mindre reparation indbefatter normalt at slibe hammerhoveder, at regulere mekanikken, om muligt udskiftning af filt og andre slidte dele.

Når du får stemt dit klaver hos os, vil vi normalt fortælle om sådanne småreparationer og give et tilbud. Du kan for resten bestille en klaverstemning ude til højre.

STOR RENOVERING

Et gammelt klaver eller flygel er ofte et meget kært eje. Derfor er en hovedrenovering af instrumentet netop det, som kan bringe klangen og livet tilbage. En hovedrenovering tager oftest ca. 3 måneder. Al “indmad” i instrumentet bliver enten udskiftet eller repareret.

Hvis du ønsker at høre nærmere omkring hvad en hovedrenovering indeholder, vil vi meget gerne besvare de spørgsmål du måtte have.

RENOVERING AF ANDRE INSTRUMENTER

På vores værksted i Vejle udfører vi også reparationer af andre instrumenter. Vi har stor ekspertise i reparationer af strygere, buer og guitarer.

Kontakt os for at høre nærmere.

HVAD KOSTER EN RENOVERING?

Det er naturligvis meget svingende. For eksempel kan en mindre renovering klares for få hundrede kroner, mens en gennemgribende renovering på et klaver eller flygel, modsat kan komme op over 100.000,-

Det er derfor umuligt at give dig en listepris på en renovering. Men et godt tilbud skal derimod ikke koste dig noget. Vi er altid klar til at besvare eventuelle forespørgsler, du måtte have.

Og samtidig er det ofte også både mere økonomisk og klimavenligt at sætte sit gamle instrument i stand end at købe nyt.

Skal du have fortaget en klaverstemning? Så læs mere her.