Jylland: 📞 20 47 46 96  📧 info@pianohuset.dk  Fyn/Sjælland: 📞 31 62 54 63 – 📧 frederik@dengodestemning.dk  Færøerne: 📞 555050

SØGER DU EN KLAVERSTEMMER?

S​å er du kommet til det rette sted! Vi har mere end 50 år erfaring som klaverstemmer. ​Hos os får du en klaverstemning til en yderst favorabel pris fra kun 999,- inkl. moms. Det er blandt branchens billigste. Du får dog stadig en klaverstemning af højeste kvalitet.

‘HVORFOR BENYTTE EN KLAVERSTEMMER?’

At få stemt sit klaver eller flygel er en meget vigtigt del af instrumentets pleje. Det er vigtigt for klangen, at stemningen er veltempereret og tilpasset det enkelte klaver eller flygel.

Hvor ofte et instrument skal stemmes er individuelt. Instrumentets kvalitet, stand og indeklimaet er afgørende for stemningens holdbarhed.

Nogle instrumenter bliver falske efter 2 – 3 mdr. og andre kan holde stemningen i mere end 1 år.

HVORFOR EN KLAVERSTEMMER ER NØDVENDIG (FOR NØRDER)

Siden man opfandt den tempererede stemning, d.v.s. en udligning af forskellen mellem skalaens 12 halvtonetrin, har pianostemning været et fag, som kræver indgående studie og læretid. Det musikalske øre, der er indstillet på de naturlige, rene klange, skal udvikles til at kunne høre og dermed bestemme den tempererede tones plads i skalaen. Desuden kræves et udviklet håndelag i at føre stemmenøglen, så stemmenaglen drejes til tonen stemmer, og naglen derefter “låses”.

En ukyndig og uøvet hånd kan forårsage at et instrument ikke umiddelbart kan stemmes igen.

En god pianostemning kræver en virkelig fagmand som har lært håndværket af flere anerkendte pianostemmere gennem knap 4 års læretid. Desuden kræves et udviklet håndelag i at føre stemmenøglen, så stemmenaglen drejes til tonen stemmer, og naglen derefter “låses”.

Skal du derimod have en renovering af dit instrument så læs mere her.

EN LOKAL KLAVERSTEMMER NÆR DIG

​Vi kører jævnligt i nærheden af dig. Vi har daglige ruter i Trekantsområdet og på Fyn. Desuden har vi flere kompetente klaverstemmere tilknyttet som udfører klaverstemningerne i det nordjyske og sjællandske. Herudover stemmer vi også klaverer på Færøerne op til 3 gange årligt samt i Grønland.

Så uanset hvor du bor, så kommer den gode stemning også i dit nabolag.

Sædvanligvis er ventetiden på en klaverstemning op mod 14 dage, men vi har også mulighed for at rykke ud akut, hvis du står over for den store koncert eller familiekomsammen.

Det er nemt at komme i kontakt med os. Du kan vælge at ringe med det samme på et af vores telefonnumre eller blot benytte kontaktformularen.​

Få en oversigt over vores priser ved at klikke her.