Jylland: 📞 20 47 46 96  📧 info@pianohuset.dk  Fyn/Sjælland: 📞 31 62 54 63 – 📧 frederik@dengodestemning.dk  Færøerne: 📞 555050

Klaverer og flygler

Sig50

Vi forhandler flygler i alle prisklasser, men her får du et eksempel på hvor billigt man kan erhverve sig instrumenternes Rolls Royce – flyglet.

Samick går ikke på kompromis med kvaliteten og du er altid garanteret at få det bedste instrument til prisen når du vælger et Samick. Samick 50 er et såkaldt babyflygel. Det måler 150 cm i længden, hvilket er en yderst populær størrelse, som passer ind i selv den mindste stue.

Vi forhandler flygler fra kun: 54.900,- inkl. moms og Frankfurths Serviceordning*

JS043

Samisk JS043 er et af de mest solgte opretstående klaverer fra Samick. Prisen er overkommelig, klangen og kvaliteten er fantastisk til prisen. Og sidst men ikke mindst så har den en størrelse som passer ind alle steder.

Klaveret er 110 cm højt og har et moderne og strømlinet design som vi elsker her i Norden.

Vi forhandler Samick klaverer fra kun: 28.900,- inkl. moms og Frankfurths Serviceordning*

V120

​W. Hoffmann “Made by Bechstein” Der behøves ikke at siges så meget andet. Vil du have et klaver i verdensklasse til en uhørt lav pris?

​Så er der ingen tvivl om at du skal vælge et W. Hoffmann instrument. I den musikalske verden vælger flere og flere dette mærke, da det har et af verdens førende klaverfabrikker bag sig, C. Bechstein. W. Hoffmann har en uovertruffent præcision og en klang der kan smelte hjerter. Til forskel for mange instrumenter er W. Hoffmann produceret i Europa.

Vi forhandler W. Hoffmann klaverer fra kun: 83.000,- inkl. moms og Frankfurths Serviceordning*

B1

​Yamaha b1 lever op til det alle kender Yamaha for – en mekanik i verdensklasse! Yamaha fås i alle prisklasser, men vi vælger her at ligge vægt på den mindste i Yamaha familien. Yamaha b1 har looket der vil pynte ethvert hjem. Instrumentet er stilrent og moderne.

Klangen er sprød og typisk for Yamaha, der har over 100 år på banen.

Vi forhandler Yamaha klaverer fra kun: 27.695,- inkl. moms og Frankfurths Serviceordning*

Udover nye flygler har vi fra tid til anden også brugte flygler på lager.
Ønsker du ikke et nyt flygel er du altid velkommen til at kontakte os for at høre hvordan vi kan opfylde dit ønske og behov.
Prisen på brugte flygler er typisk fra 25.000,- inkl. moms og Frankfurths Serviceordning*

​* FRANKFURTHS SERVICEORDNING ER DIN GARANTI FOR AT HAVE ET VELSPILLENDE KLAVER – HELE LIVET!

Ved køb indgås en 5 årig aftale om årlig stemning og eftersyn fra kun 999,- inkl. moms pr. år.
Der tages forbehold for funktionsdygtighed ved forkert placering af instrumentet. Såsom direkte sollys, gulvvarme, radiator, brændeovn ol.
Garantien omfatter ligeledes ikke skader på politur, ridser og skader som følge af tid og tilfælde.