Jylland: 📞 20 47 46 96  📧 info@pianohuset.dk  Fyn/Sjælland: 📞 31 62 54 63 – 📧 frederik@dengodestemning.dk  Færøerne: 📞 555050

OM FREDERIK FRANKFURTH​

Jeg har arbejdet med instrumenter af alle slags, siden jeg kunne gå. Jeg er vokset op i Vejle, hvor jeg trådte mine barnesko i min faders værksted, der i en menneskealder har arbejdet som instrumentmager og klaverstemmer.

​I 1999 begyndte jeg min uddannelse som Instrumentmager og Pianostemmer i min faders virksomhed i Vejle. Senere fik jeg den store forret at fortsætte uddannelsen hos den velrenommerede virksomhed Bach Klaverer & Flygler på Bredgade i København, der i dag dog er solgt videre.

​Efter nogle år i København med stemninger, reparationer og service af bl.a. Kongelige instrumenter blev det travle byliv i 2005 skiftet ud med masser af frisk luft og plads til fordybelse i den musikalsk verden på de smukke nordatlantiske øer, Færøerne.

​Jeg har stemt klaverer i Danmark, Grønland, Sverige, Tyskland, Frankrig og på Færøerne. Herudover har jeg haft forretten at være klaverstemmer for lang række kendte, danske såvel som udenlandske musikere, i koncerthuse m.m.

​Privat har jeg siden 2010 været bosiddende på Fyn med min dejlige hustru, Marlene, og vores 3 skønne piger.

​Ønsker du at booke en kvalitetsstemning af Frederik Frankfurth så udfyld kontaktformularen her på siden eller så læs mere om klaverstemning her!