Jylland: 📞 20 47 46 96  📧 info@pianohuset.dk  Fyn/Sjælland: 📞 31 62 54 63 – 📧 frederik@dengodestemning.dk  Færøerne: 📞 555050

OM BENNY FRANKFURTH​

Jeg kommer fra en opvækst med musik helt tæt inde på livet. Min far, Ejvind Frankfurth, der var en anerkendt og benyttet pianist. Han Har bl.a. spillet op til dans på de gamle Amerikabåde og turneret rundt i Danmark med kendte og folkekære sangere og skuespillere som f.eks Ib Schønberg. Ja faktisk har musik været en stor del af vores families levebrød siden 1930’erne.

Jeg fik selv lysten til at spille musik i en meget ung alder, og da guitaren var populær og samtidig et nemt instrument at have med sig, blev den min trofaste følgesvend i mange år. Men klaver og ikke mindst strygeinstrumenter har altid stået mit hjerte nær. I 1978 begyndte jeg at tage undervisning i Cello og i 1982 blev jeg også medlem af Vejle Symfoniorkester, hvor jeg spillede cello. I dag sørger jeg dog mest for at andre har et godt instrument at spille på.

I 1964 begyndte jeg min uddannelse som Pianobygger og Pianostemmer hos Brdr. Caspersen i Aarhus. Det var en spændende tid for klaverbranchen i Danmark. Alle skulle have et klaver – for man var jo noget specielt når man kom fra et hjem med klaver.

I 70’erne begyndte jeg stille og roligt at etablere mig som selvstændig. Jeg havde endnu ingen butik, men 1 brugt klaver blev til 2 brugte klaverer osv. osv. så i 1976 åbnede jeg Pianohuset på Nørrebrogade i Vejle. Musikbutikken har ligget på samme adresse og med mig som ejer i over 47 år nu! Hvilket gør den til Vejles ældste musikbutik med samme ejer. Kvalitet, høj service og fornuftige priser har været nøglen til at det har været muligt.

I dag udfører jeg mest klaverstemninger og eftersyn i Trekantsområdet, men har også ture rundt om i det jyske.

Ønsker du at booke en kvalitetsstemning af Benny Frankfurth så udfyld kontaktformularen her på siden. Når du får stemt dit klaver hos os, vil vi normalt fortælle om sådanne småreparationer og give et tilbud. Du kan for resten bestille en klaverstemning ude til højre.

Læs mere om klaverstemning her!